Over ons

Denkt u aan een verbouwing of droomt u over het bouwen van een woning? Bouwbedrijf de Caluwe is u graag van dienst. We zijn al ruim 30 jaar actief in Zeeuws-Vlaanderen, Zuid-Beveland, Walcheren en Vlaanderen. Daar realiseren we met name woningen, scholen, winkels, restaurants, en andere bedrijfspanden.

Al ruim dertig jaar een bouwbedrijf

Ons bouwbedrijf startte in 1992. Toen nam Marcel de Caluwe samen met Luciën Broekaart een bestaand bouwbedrijf over en gingen zij verder onder de naam bouwbedrijf de Caluwe en Broekaart. Aanvankelijk was het bedrijf gevestigd in Lamswaarde, maar in 1998 verhuisde het bedrijf naar een nieuw pand in het Zeeuws-Vlaamse Graauw. Niels de Caluwe heeft dezelfde ambities als zijn vader. Na een opleiding bouwkunde en de aannemersopleiding start hij in het bedrijf. Begin 2022 neemt hij het stokje over van Luciën Broekaart en sinds 2023 is de naam van het bedrijf Bouwbedrijf De Caluwe B.V.; een nieuwe naam met een nieuwe uitstraling, maar dezelfde service en professionele instelling.

Bouwen is mensenwerk

Bouwen is mensenwerk. We bouwen uw huis, maar vooral uw thuis. Daarvan zijn we ons dagelijks bewust. Ons bedrijf kent drie belangrijke pijlers: vakmanschap, betrouwbaarheid en deskundigheid. Om dat steeds te kunnen waarmaken, werken we met ervaren vakmensen; allround metselaars, allround timmermannen, uitvoerder, calculator, werkvoorbereider, projectleider en bedrijfsleider. Verder hebben we twee gecertificeerde leermeesters in dienst. Als erkend leerbedrijf leiden we graag leerlingen op. In ons vakgebied zijn vakmensen hard nodig. Om die reden geven we jongeren graag de kans om te starten in dit mooie vak met toekomst. We werken daarvoor onder andere samen met Bouwmensen; zij leiden op, maar de fijne kneepjes van het vak worden bijgebracht op de bouwplaats bij erkende aannemers.

Samenwerken

Bouwbedrijf de Caluwe B.V heeft jarenlange kennis en ervaring met bouwen en verbouwen. Door samen te werken met andere bouwprofessionals kunnen we vrijwel iedere opdracht als hoofdaannemer aannemen.

Oog voor duurzaamheid

Ons vak is voortdurend in beweging. Daarom staan we open voor trends en verdiepen we ons graag in nieuwe inzichten, technieken en materialen. We houden nadrukkelijk rekening met de uitdagingen die de toekomst aan ons stelt. Door duurzaam en energiezuinig te bouwen bijvoorbeeld dragen we bij aan een beter klimaat en verbetert ook het binnenklimaat van uw woning of bedrijfspand. We zijn ons bewust van onze adviesrol en denken graag met u mee.

Terug naar de bovenkant van de website