Nieuwbouw

Zoveel mensen, zoveel wensen; dat geldt ook voor nieuwbouwprojecten. Wij bouwen voor u. Om die reden zijn wij thuis in iedere woningsoort en elke bouwstijl: van klassiek tot modern, van tiny houses tot villa’s, landhuizen en schuurwoningen. Het belangrijkste is dat de woning in alle opzichten bij u past. Iedere woning is uniek, daarom denken we graag vanaf het begin met u mee en werken we samen aan uw huis.

De bouwmethode die bij u past

Al meer dan 30 jaar realiseren wij kwalitatief hoogwaardige woningen. Dat zijn traditioneel gebouwde woningen, maar steeds vaker ook woningen waarbij we kiezen voor staalbouw of houtskelet-prefab bouw. Die keuze hoeft u niet alleen te maken. Een woning laten bouwen is een hele investering. Daarom geven we graag advies. Uw vraag is steeds leidend: we houden nadrukkelijk rekening met uw wensen, eisen en de (financiële) mogelijkheden. Dat geldt voor de start, de uitvoering en de afwerking. Wilt u de volledige afbouw voor uw rekening nemen? Dat kan. We leveren dan de woning casco aan u op.

Samen werken aan een efficiënt bouwproces

Bij nieuwbouwprojecten werken we in de meeste gevallen samen in een bouwteam. Dit team - met u als opdrachtgever, uw architect en onze projectleider - komt regelmatig samen. We hebben professionele en ervaren vakmensen in dienst, zoals metselaars en timmerlieden. Waar nodig werken we samen met gespecialiseerde vakmensen, waaronder rietdekkers, stukadoors en installatiebedrijven. Samen staan we garant voor een efficiënt bouwproces dat soepel en zorgeloos verloopt.

Samenwerken?

Terug naar de bovenkant van de website