Utiliteitsbouw

Zoekt u een ervaren partner voor utiliteitsbouw? Bijvoorbeeld voor het bouwen of renoveren van een bedrijfsloods, kantoorpand, school, winkel, garage of voor het realiseren van werkruimte naast uw woning? Bouwbedrijf de Caluwe heeft als allround bouwbedrijf ervaring met projecten in allerlei soorten en maten; van klein en eenvoudig tot groot en complex. Met VCA 1 en 2 voldoen we bovendien aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Nieuwbouw, aanbouw en verbouwingen

Ons werkgebied bevindt zich voornamelijk in de gemeente Hulst, Terneuzen en Sluis. Verder zijn we regelmatig actief boven de Westerschelde en net over de grens in Belgiƫ. We realiseren met enige regelmaat de meest uiteenlopende kantoorgebouwen voor de industriƫle sector. Ook realiseren we panden voor gemeenten, provincie en andere organisaties. In de gemeente Hulst, waar we gevestigd zijn, realiseerden we de nieuwbouw, aanbouw en verbouwingen van verschillende scholen en kinderopvangcentra, bouwden we de nieuwe brandweer- en gemeentewerkplaats en waren we verantwoordelijk voor de bouw van Albert Heijn XXL.

Samen tot de beste oplossingen komen

Wij voelen ons thuis in de rol van hoofdaannemer. Zo kunnen we goed zorgdragen voor het hele project. Met onze jarenlange projectervaring en bouwkundige kennis en vaardigheden kennen we de specifieke eisen en regelgeving binnen de utiliteitsbouw. Met ons grote netwerk weten we precies welke partners we voor welk project en welke expertise moeten inschakelen. Een beproefde methode om samen te werken is de vorming van een bouwteam. Tijdens de verschillende fases van het bouwproces komen opdrachtgever, architect en bouwer daarin samen. Door alles goed op elkaar af te stemmen, komen we tot de beste oplossingen.

Samenwerken?

Terug naar de bovenkant van de website